Advocaten en juristen

Mr. M.S. van Knippenberg

Advocaat

Mr. Michaël S. van Knippenberg was gedurende vele jaren als advocaat verbonden aan grote advocaten- en notariskantoren. Hij heeft door de jaren heen talloze ondernemingen bijgestaan, van familiebedrijven tot multinationale concerns, waaronder beursgenoteerde. Niet alleen ondernemers doen een beroep op hem; regelmatig vragen dienstverleners als advocaten, notarissen, belastingadviseurs en accountants zijn advies.

Hij geniet een reputatie als ‘superspecialist’ op het gebied van het vennootschapsrecht. In de procespraktijk behandelt hij regelmatig zaken bij het gerechtshof in hoger beroep, ook in procedures waarin de cliënt bij de rechtbank door een andere advocaat werd bijgestaan. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in de juridische begeleiding van de koop en verkoop van ondernemingen.

 

Mw. mr. Y. Buitenhuis-Alp

Advocaat

Mevrouw mr. Yeldiz Buitenhuis-Alp houdt zich bezig met ondernemingsrecht, met bijzondere aandacht voor aspecten van internationaal (proces)recht. Verder behandelt zij kwesties over onroerende zaken, waaronder huur.

 

Mw. mr. D.G.J. Engbers

Advocaat

Mevrouw mr. Daniëlle Engbers behandelt zaken in het arbeidsrecht en het algemeen ondernemingsrecht. Zij adviseert met name over ontslag, reorganisaties en medezeggenschap. Zij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Verder adviseert en procedeert zij over contracten.

 

Mw. bc. N. Yosufzae

Juridisch medewerker

Mevrouw Norwan Yosufzae behandelt zaken over algemeen ondernemingsrecht en arbeidsrecht, beide gebieden met bijzondere aandacht voor aspecten van internationaal recht.